Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt för dig och inget för mig.


Vad man är beredd att göra...

Vi möter alla mågon gång,
Den vi kan göra allt för.
Vi känner det i vårat hjärta,
Att vi är beredda att dö för denna.

"Jag var det..."

Vi vill alla visa,
Att vi för den är den rätta.
Vi alla känner samma sak,
Att det är värt det.

"Jag kände det..."

Men vad kan vi själva göra,
När dem inte känner det.
När dem själva inte vet,
Att detär värt det.

"Visste inte..."

Vi gå alla samma väg,
Vandrar ensamma därifrån.
Svikna och krossade,
Brustna hnärtan splittrad själ.

"Jag gjorde det för dig..."

Jag kan inte tillåta mig att glömma,
Att du inte kunde se.
Jag visste då,
Och jag vet det nu.

"Vad jag var beredd att göra..."




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-26 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn