Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll

Bredvid dig men
Inte här
Precis bakom dig
Någonannanstans

Din blick fäst vid en punkt
Långt framför mig
Springer aldrig ikapp

Ett hugg i sidan
Hamrande ord utan nåd
Träffar den klena
Där det gör ont

Pumpande som mjölksyra
Ut i alla förgreningar
Av krampande känslor
För dig

Ditt huvud vilar intill
Under varsinn natt
Drömmer om att hitta fram
Där jag hela tiden fanns




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-26 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin text!
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Zapata