Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde ha varit

Som en våt filt över axlarna
Drar jag på mig passivitet
Medan marken bryts upp
Gapar hotfullt under mina fötter

Från ett hörn betraktar jag hur
Kraften med vilken du hatar mig
Rusar ikapp och förbi
Kraften med vilken du älskar mig

Världen som blev pulver
Dammet som täcker allt nu
Hon med filten över axlarna
Som kunde ha varit jag




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-05 09:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för en fantastisk text!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Zapata