Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den plötsliga smärtan i din blick

Endast den längsta, den vassaste duger
Tung i handen
Glider ur samvetet
Förminner om stöten som väntar

Ett oväntat offer
Den plötsliga smärtan i din blick
Dödsryckningarna som förvränger
Sliter vackert ansikte itu
När du slutligen inser

Hur kunde jag
Slakta utan att blinka
Lämna dig blödande
Sammetsrött hav som bäddar in dig




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-04 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zapata