Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaustro

Hallen som hotfullt sviktar inåt
Väggarna som kryper närmre
Här innanför det avspärrade området
Är dagarna elastiska

Rasande borrande göteborgska
Bakom muren av plast och damm
Obegripligheter på utsidan
Håller mig tillbaka




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-27 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zapata