Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tillbaka

Väck inte lusten
Hennes hunger kan inte mättas
Taktfast ängslan bultar däri

Tunga klasar av olycksbådande
Hänger över sängen

Kom, kom inte
Här är redan för nära
Ryck inte undan
Blottlägg inte det köttiga

I lustens gap sviker jag dig
Låter du dig sväljas
Kommer döden ikapp oss

Släpp inte loss henne
Bland lakanen
Jag kan inget ta tillbaka sen




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-26 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zapata