Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden

Med ett hastigt ryck
Skynket som inte längre skymmer
Jag tappar andan lite
Det här har jag alltså haft framför mig
Hela tiden

Bekvämligheten som dödar och begraver allt
Som vill gro sig fast
Långsamt, obemärkt kväva

Förklädd till örfil
Svidande hetta mot bar hy
Livet som kommer med smärta och våld

Och den ofattbara lättnaden
Det finns inte längre några val




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-19 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text och mycket känsla!
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Zapata