Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plötsligt du

Envisheten i en mikroskopisk första cell
Har planterat sig
Tagit plats i tystnad

Inga applåder behövs
Självklarheten som ler mot mig
Djupt inifrån

Du som vågade hela vägen fram
Utan den ängslan som finns här ute
Du som plötsligt är ett du

Den omedelbara kärleken
Som ler mot mig
Djupt inifrån




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-10 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zapata