Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart under naglarna

om du arbetar med förutsättningarna

för ditt eget lekamliga uppehälle

om

du

tillexempel

tillverkar din egen ved

händer det

understundom

att du får skit under naglarna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-26 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP