Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

final countdown

final countown

kommer

en dag

vem smörjer dig

vad väntar

efter överfarten

efter flykten

vem

möter

poeten

bland pärlorna

i porten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-26 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP