Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drakar kan inte dräpas bara svältas ut

drakar kan inte dräpas bara svältas ut
tänker jag när väggarna går in emot mitten
panikögon och tvåhundrakronorspresentkort
precis som att det skulle hjälpa
alls






och du frågar mig hur det känns att vara tom




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-27 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt