Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom med mig (säger han inte)

kom med mig
säger han inte och
bland dollartecken och utslitna ryggkotor
börjar jag undra
vem jag är när
inre monologer inte
ger mig någonting längre
och jag bara
stirrar
jag antar att
mina soldater försvann i krig
och jag vet att det är klyschigt men



vad fan ska jag göra




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-27 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt