Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man behöver inte veta vart man ska (har jag ju sagt)

Meningsskapande praktiker
Och jag klättrar på väggar
River tapeter med ögonen
I mina drömmar äter jag glass i havet
Och blir jagad av tigrar
I djungelns djupaste hjärta ser jag mörker
Mörker
Möter ljuset, tappar andan får skavsår
I öronen och dina läppar smakar kaffesump
Känner, klämmer, gråter, skrattar
Faller, faller
Bygger upp det där egot som en gång fanns
När jag låg naken på hans tak
Stjärnor i dagsljuset
Månen ger mig fingret
Lutandes med huvudet tungt mot bordet
Tar jag mig tillbaka till nuet
Tänker i imperfekt
När kroppen står i presens helt tom
Där vi från början skapade jorden
Avskalade gator och gröna ängar
Jag är en meningsskapande partikel, tänker jag
Och en dag ska jag komma dit




Fri vers (Prosapoesi) av Karin G
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin G
Karin G