Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att snubbla pladask på marken och bara dö

Mitt emellan fantasi och verklighet, blir hennes själ diffusare för varje andetag och tårarna allt tyngre. Som silversalt, lämnar de klara avtryck efter sig. Som spår i sanden bildas gångar längs med kinderna. Där hon sitter och blickar ut från hennes sovrumsfönster ser hon fullmånen lysa så klart att hennes ögon bländas. Hade hon varit närmare skulle den säkert värma hennes ögonlock och fylla hela hennes tomrum med kärlek. Kanske fyller den ett tomrum i någon annans tonårsrum. Men inte hennes. Där ekar livet som laviner. Allt det där vackra fyller hennes ådror till yttersta spänning. Bröstkorgen trycks mot hjärtat så hårt, som att hela natthimlen ramlat ner över henne och pressat ut alla ben i hennes kropp för att sedan kunna bygga en sol av dem som ett minne. Kanske för att hon ska förstå att; vilsna själar också kan skina i mörkret.




Fri vers (Fri form) av Karin G
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-04 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin G
Karin G