Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett val

Vi trycker på varandras knappar.
Lever i våra egna bubblor fastän vi egentligen borde dela, du och jag.
Jag väljer tystnaden, lägger livet vid sidan om för att inte behöva känna.
Inte behöva välja, inte behöva se dig i ögonen och säga – Snälla.
Jag väljer att se mig själv, som den klaraste stjärnan på himlen.
Det hoppar och bubblar i mig fastän jag står här naken och väntar in timmen.
Blottad för dig och dig men känner inte mig själv.
Väljer vägar som ska leda mig rätt,
men kanske visar det sig att det kommer bli fett snett.




Fri vers av Karin G
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-08 11:20



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt bra text.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin G
Karin G