Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill bli till en kvinna


Hon vill bli till en man

Den tredje är helt osann

För den vill bli till både en kvinna och en man

En hen

Vill ha det bästa från två världar

emellan sina ben

Ja, vad den nu ska med det till

Så trots att vi människor är så lika

är vi så olika när vi bestämmer oss för att

komma ut ifrån våra garderober

med våran läggning och sexualitet

Ja, och tacka fan för det…

Han vill bli till en kvinna!

Ken Cassel
27/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-27 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel