Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Selfie

Samtidigt omfamnar hon och slår bakut
Denna plats som har lämnats åt henne
Vad är den värd?
Som en ofrivillig självparodi

Ingen annan behöver
Putande läppar och urringning
För att finnas

Berusande makt från blickar och applåder
Borta om ett andetag
Fri att slippa täcka kroppen
Det är allt




Fri vers (Fri form) av Zapata
Läst 160 gånger
Publicerad 2014-01-28 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zapata