Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snömännen smälter längs Esplanaden

 

Snömännen smälter längs Esplanaden
och tanterna lunkar sig hem
Tomburkar klinkar vid sista raden
på bussen med nummer tju´fem

 

Snömännen smälter längs Esplanaden
i tårar från gammal fabrik
Svart liten snöman i gatubaden
har talat sin sista lyrik

 

Snömännen smälter längs Esplanaden
och ungarna skrattar i kör
Barnungar springer längs hela staden
men snömän blott tynar och dör




Fri vers av Blake
Läst 876 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-17 13:14



Bookmark and Share


    NoMi F
Oj vilken härlig rytm och
språket, rimmet
Fint fint
2006-03-21

  Jessica Ewa
O rimmen är vidunderliga. Jag älskar när det rimmar! Och du gör det ju så bra!! // Jessica Ewa
2006-03-17

  Daniel_78 VIP
gillar stämningen och rimmen
gillar hela helt enkelt, schysst!
2006-03-17

  Gunwale VIP
Läckert! Mycket stämningsfullt!
2006-03-17

    Mejja
Snögubbarnas tragiska tid. Fångat såhär i dikt som blir sång.
Gillargillar!
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake