Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Som en tavla

Gråtande barn andas in röken, en
kvävande stank av hopplösa drömmar.
Vem lät drömmar dö?

Tomma skafferier med längtan, men enbart
öppna sår i tömda flaskor fyller dess inre.
Vem öppnade hennes mörka rum?

Vit fläck efter Grindslanten på väggen och
Zigenarflickans tårar är grå.
Vem stal hennes bild av henne själv?


Vem tog ner de rutiga gardinerna?




Fri vers av Epione VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-29 11:23



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Klart tung!
2014-02-11

  ULJO
Väl förmedlat
2014-01-31

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Du målar starka bilder...och ja vem tog ner de rutiga gardinerna? bra förmedlat !
2014-01-30

  ~Leonardo~
Gillar tonen, där du målar bilden och frågorna slungas som anklagelser mot den eller dem som är ansvariga för detta.

2014-01-29

  Lars Hedlin
JA var tog allt det vägen!? Bra skapat och frågenställning som bör ställas!
2014-01-29

    ej medlem längre
Ja var tog idyllen vägen? Och vem är ansvarig? Starka bilder du målar
2014-01-29

  erkki
Den här är väldigt helgjuten i sitt allvar. 4 gånger "Vem ..." osv satt fint. Bravo!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP