Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontaktannons

Jag är en snäll och menlös typ
med allmänna intressen
men tycker om det roliga i livet
tycker mycket om hemmamys
men går lika gärna ut ibland
jag är lite ful men det är insidan som räknas
jag gillar djur och barn men har inte egna
söker en snygg och stilig partner
eller annars kan vi träffas lite ibland
det är svårt att skriva om sig själv
om du vill veta mer så är det bara att fråga

Hälsningar; så, vill du ha mig?




Fri vers av Annatula
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-28 22:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönskriven annons:)
2014-02-03

  Annatula
Kram kram ;)
Ja... tur kan behövas. Den här annonsen är inte helt sanningsenlig, inte heller är det egentligen en annons. Det var ämnat som satir.

Men för all del, kom an om ni törs.
Har både hund och en vuxen dotter, informerar för sakens skull.
2014-01-29

  Lars Hedlin
Bra skapat ....Hoppas på tur ;) kram
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula