Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuter, timmar, år, tiden den bara går..

Natten är så mörk
så kallt, så ensamt
försöker känna efter om detta är ett liv med nån mening i.

ingen säger någoting
har du kommit någonstans?
har du hittat någon väg att gå?
ett mål att sikta på?

Har för länge sedan tappat lusten
att hitta vägen
natten är så mörk
så kallt, så ensamt
håll min hand

Är du framme nu?
har du någonstans att gå?
ett mål att sikta på?

Bädda för två
om du har några drömmar kvar
har du sumpat din chans?
har du kommit någonstans?
har du någon väg att gå?
har du något mål att sikta på?

det känns som om hela världen ler
när du går
går i vitt blått och rött
känns som hela världen är din

har du samlat dej nu?
hittat meningen med livet?


det bultar och slår
det är tiden som går
tiden, månader och år
detta är tider då allt ska förhandlas

det bultar och slår
tiden den går
månader
år

har du hittat din chans?
en väg att gå på?
har du kommit någonstans?
hittat ett mål att sikta på?




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-03-17 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_