Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville skriva

jag ville skriva om den längtan som finns kvar
jag ville skriva om sorg
om ångesten som plågar mig
men också om glädje

men vad fan
det lönar icke mödan

åldern smyger sig på som en oupptäckt cancer
den invaderar mig
den tystar mig

ibland




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 19:48



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
tar du bort sista strofen/raden/ordet blir det bättre. Tycker detta "förbehåll" känns onöda. Det VET vi läsare ju redan: att dikten är ett brottstycke, ett fragment.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP