Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Lydia och Arvid


Leken, den allvarsamma



I de älskandes ögon

speglas själarnas längtan,

brinner en låga, i rött och guld.


I deras hjärtan dunkar livet varmt,

får kroppar att lustfyllt skälva

vid beröring av en hand.


I leken, den allvarsamma

kallar de sig förälskade,

där möts de och ser då varann.














Fri vers av Katinka VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-30 22:17



Bookmark and Share


  anathema VIP
Fint, en vacker hyllning. Gillar särskilt formuleringen att de kallar sig förälskade, den leder tanken vidare. Får mig att vilja läsa om boken och sjunka in, första genomläsningen blir ofta en bladvändare.
2014-02-05

  Lars Hedlin
Skapat med inlevelse och passion ;)
2014-01-31

    ej medlem längre
Längtan och passion, fångad som i ett foto
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP