Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill ge dig

Jag vet inte längre vart du är
men din kärlek berörde mig djupt

jag spelade den otvättade
romantikern

du var prinsessan
där uppe på ditt onåbara
torn av vit marmor

dagarnas tomhet faller
så utan innebörd

din glöd består i mitt hjärta

kanske bara gud vet om
våra liv möts igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-31 09:22



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Fin ton i texten.
Gillar.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal