Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felvore

 

frånlandsvind blåser in små fragment

oklart om dessa är avsedda för mig

men om så vore så vore det fel

för det finns andra som samlar dessa skärvor

de märkta, hungriga

jag är bara märkt




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-31 11:09



Bookmark and Share


  Nanna X
intressant rättvisetänk
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch