Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget Napp

Det nappar dåligt idag

Livet är som att sitta på en brygga och meta

 

Ibland guppar flötet upp och ner

Andra gånger är det kav lugnt

Inte en ring på vattnet

 

Vid vissa tillfällen kan man se en riktig luring i vassen

Någon som inte lockas av mask och krok

 

I ösregn och solsken

Skymning som gryning

Nappar det

 

Men just idag nappar det dåligt…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-01 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse