Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Skogsstig

Minns du den dolda stigen mitt i ingenstans

Ett äventyr som slingrade sig in mot en ny värld

Orörd mark under våra fötter

 

Stigen dolde många skatter där vi tassade fram

En ruin av tid som varit

En kull rävungar som lekte bland dess prång

 

Vi möttes av en björkallé vid stigens slut

En sensommar idyll

En röd liten stuga vid skogens slut

 

Vita knutar med rosor som klättrade

Gula röda vita orange

Vilken färgprakt

 

En enslig stuga mitt i ingenmannsland…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-01 12:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Jag minns barndomsstråken där invid skogsbrynet var vi lekte indianer och cowboys.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse