Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kasta smörgås

kasta smörgås med små flata stenar på stilla vatten är ett sant nöje och man räknar belåtet alla studsar
"etttvåtrefyrafemsexsju-det var faktiskt inte så illa!"

men
att kasta mobilofon ut över glansis
är ett än större nöje

den studsar inte
det är sant
men ingen kan ana hur oändligt långt bort den kan glida
ända ut dit isen inte längre bär




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-01 18:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kraft i arm och mod i barm
när ljudlig luftförening
övergår i vattenförorening
får långt lopp sluta i plopp
2014-02-03

  axveronika
Hoppsan
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP