Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på mig min Gud

Lyssna på mig min Gud

hör mitt rop

Min bön till dig

jag försöker vara klok

 

Jag väntar

på att du hör min röst

Förväntar mig

att du inger styrka i mitt bröst

 

Vet att du inte tål brott

och onda

Därför reste du bort

med de goda

 

Övermodiga borde skygga din blick

för det du kan göra mot ogärningsmän

Vill att du förgör lögnarna med ett klick

ta bort mördare och bedragare ur min syn

 

Låt mig annars komma till ditt hus

jag trotsar inte dig

Försöker leva livet på ditt vis

för att bevisa rättfärdigheten i mig

 

Stöt inte bort mig

jag högaktar godheten

Men erkänner synden inom mig

är inte felfri i mitt sökande

 

Men jag försöker

med ansiktet mot din himmel

Undersöka

var vägen är till dig

 

Jag omges av fiender

i deras munnar finns ingen sanning

De startar bränder

av ingenting

 

Deras inre är i fördärv

deras tunga är hal

De skadar min nerv

försätter mig i helvetets kval

 

Låt deras planer fälla dem

jag behöver din sköld

Hjälp mig att besegra dem

för att inte hamna i skuld

AMEN

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-02 14:00



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
mycket fin bön AMEN!
2014-02-03

  aol
en så fin bön,
2014-02-02

  Bibbi VIP
Gillar Din ärliga och uppriktiga bön och det gör säkert Gud också.
2014-02-02

    ej medlem längre
Mycket fin bön!
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP