Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstrans

Varför är söndagar så förvirrande?
Varför fördjupar man sig i tankar
Som man så lätt drunknar i
Varför är skyn så grå
Ska den symboliserar vår sinnestämning?
De gråa regndroppar stämmer in omstämda
Och vi går igenom labyrinter vi inte hittar utvägar till




Bunden vers av Reboox
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-02 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reboox
Reboox