Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemini

 

du stävar sakta med enorm massa

en NGLI

mot min mun

jag omsluter ditt underrede

krymper till ett foster

hittar tillbaka hem in i

livmodern

där min tvilling har väntat




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-02 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch