Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag ljög för dig.

Tiden skulle göra rum för oss
men jag fyllde det bara med
skit och du sa att jag sårat dig
men du förblödde och jag står
anklagad för mord och vi är
båda slut sedan länge




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-02 19:38



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt!
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt