Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser hur pennan

jag ser hur pennan, min moderna fjäder, gör skugga på bladet i anteckningsboken, när jag sitter ute och skriver

det är den allra första aningen av vårsol som skiner i februari
och den ger eftertryck åt orden

följer dem rytmiskt och mjukt

närvarogör sinnesgod

just som talgoxen när han sjunger in dagen här bredvid




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 18:38



Bookmark and Share


  Piann VIP
En fin hyllning till den efterlängtade våren.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP