Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräftans tecken

i kräftans tecken

fångade jag

din eldfängda blick

en hastig glimt

allt var över


mellan solnedgång

och midnatt


sedan


ny morgon

väntar


håller andan

för livet

och kärleken




Fri vers av Myself
Läst 300 gånger
Publicerad 2004-08-21 22:25



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
men håll inte andan för länge..
2004-08-21

    Agneta VIP
:)
/En kräfta
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself