Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom...

Du är unik
Jag vill dit

Jag vill falla så intensivt och hårt
Du gör det så lätt och så jävla svårt

Du är stark och jag blir så svag

Du är natt och jag är dag

Du kan reta upp mig
Och samtidigt göra mig glad

Så kom hit och förför mig
Låt dina läppar förgöra mig

Kom och släck min törst
Kom hit
Gör inget annat först

Jag lägger mig framför dig
Så kom och ge mig

Hela dig














Fri vers av Frostflinga
Läst 149 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-05 23:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket fint!
Bra förmedlat!
2014-02-06

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-02-06

    ej medlem längre
Dina ord frodas av varma känslor, vilket ger texterna en tyngd. Vacker melodi.
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga