Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts mening...

Om Du är huvudsatsen och bisatsen
det är jag och vi i varandra tar tag
då blir det ju en sorts förgrening,
som de lärde kallar en enkel mening
men den kallar jag: Ett kärleksföretag!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-04 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivit!
2014-02-05

    Dan Myrbeck
Mellan huvudsatsen och bisatsen finns ju kommatecknet, som är ett tecken att det är viktigt att komma till skott.
2014-02-05

  lodjuret/seglare VIP
Om våra jag för ihop händerna
böjer oss djupt för änderna
så klappar hjärtan i fina slag
så att mötet mellan våra jag
går oss nog så väl i länderna
2014-02-04

    Maria Malm
Som ger livet mening!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt