Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart






Att ha en plats att längta till


någonstans att komma,
självklart - utan att knacka,


rakt in i öppna armar ...




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 490 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-05 12:59



Bookmark and Share


  Ildikó Asztalos Morell
Visst är det något vi alla behöver! fint och rakt ifrån och i hjärtat!
2014-04-27

  Maria T
Såå fint
2014-02-27

    Monica Kvist VIP
Underbart! Borde vara självklart för alla.
2014-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Visst...så fint...så självklart...
2014-02-06

  Quasimodo
Självklart och varmt nära, gillar!
2014-02-06

  anits VIP
Så underbart
2014-02-05

  Gisela Nordell
en sån rikedom!
fint poetat
2014-02-05

  Karin Rosberg
Så som man vill det ska vara! helt underbar// kram och applåder...
2014-02-05

  stig wikman
LJUVLIGA
TANKAR
MICHAELA-

KRAMÅAPPLÅD.
2014-02-05

  Lars Hedlin
Underbart!
2014-02-05

  Ljusletaren
Ljuvligt/ kram
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius