Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordefall

 

 

 

 

och så finns det en gömt skör ton i mig

som underskönt längtar

 

likt hastigt rodnande körsbärsblom i flykt

i blixtrande skälmskt sommarslick

 

till att vilt dansa på gräsets yttersta strå

och sedan bara handlöst falla ned

 

med fingrarna spretande utsträckta

mot daggens väntande andetag

 

och hur ljuvt de så skola fukta min själ

mot ett länge längtat jordefall

 

när händerna skriva regnbågsprosa

över var daggkåpas gömda symfoni

 

 

längs mitt fall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 243 gånger
Publicerad 2014-02-06 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi de luxe
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso