Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bränner inuti

blott en tanke på dig
det ilar
hettar i hela mig

jag vill låta mina händer dig ömt beröra
viska
andas tungt i ditt öra

dra fingrarna genom ditt hår

håll om min midja
jag vill
du får

stanna här
om bara för en liten stund

vi gömmer oss
glömmer tid
glömmer rum

du tar andan ur mig
du gör mig stum

nu kan du få mig så lätt
jag vill njuta av dig
av oss
på alla tänkbara sätt

vill känna smaken
vill somna utmattad
svettig och naken

du bränner inuti
kom låt oss se när dagen passerar förbi
tillsammans gömmer vi oss
bara vi
















Fri vers av Frostflinga
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-06 12:52



Bookmark and Share


  Hans Christian
Hej Frostflinga.

Så sensuellt och fint diktat. Bravo!
2014-04-07

    ej medlem längre
Åtrå som kraftfull lyrik, bilder fyller läsarens inre.. Livsbejakande och erfaret.

RESPEKT
2014-03-21

  Densen VIP
Varm blossande åtrå...kan även kallas kärlek:)En stämning att ta på;...och att man gör!
2014-03-09

  coffe
mycket vacker text!wow, du åt dig in!stark
2014-02-07

    Nicklas VIP
Kan bara instämma. Väldigt sensuellt och vackert.
2014-02-06

  louisegirl
Underbart vacker och öm!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga