Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas i fyrkant.

Ingenting.

Huvudvärk kan komma plötsligt
I duschen grät jag som ett barn

Hur en vuxen gråter vet jag inte

Min mage var smal imorse
Nu har jag ätit smågodis
så mycket att jag vill spy

Det är allt jag ätit idag

Julstjärnan lyser fortfarande
Jag slocknade för länge sedan

Och snön är borta
ligger inte vit på taken
tomten är vaken och det är jag också

Teven gick sönder
mitt sällskap för
jag får inte oväntat besök

Log mot en klasskamrat på bussen
vi sa hej och vi pratade om ytliga saker
Två timmar överlevde jag

Sen hemma
sjönk ner på golvet med ryggen mot köksbänken
Huvudet mellan knäna

Andas i fyrkant.

Mamma ringde sa du låter ledsen
Nejdå bara lite förkyld.
Det är
Ingenting.




Fri vers av Kolsyra
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-06 19:02



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
ditt sätt att skriva är... ! :)
2014-10-19

    Anna B
Helt fantastiskt skrivet, du är jäkligt bra på att skildra sånt här.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra