Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabbaste sättet att falla


vi väntar på att solen ska gå ner
vi väntar på att människorna lämnar gatorna i fred
solnedgång, parken har aldrig varit mer vacker
det är det kalla och varma
allting som inte ännu funnit en balans

vi väntar alla på den sista scenen
den som är så älskad och berömd
vi inbillar oss att det blir precis likadant
vandrar dörr till dörr och ger det sista vi har

någonstans i ett mellanläge
så inser man att man inte kan få allt
man söker efter det snabbaste sättet att falla
drömmarna som ung med visdomen från äldre dar
det är det varma och kalla
allting som inte ännu funnit en balans




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-07 01:41



Bookmark and Share


  Katinka VIP
"Vi ligger alla i rännstenen men somliga av oss tittar efter stjärnor". Drömmar är vad som driver oss vidare. Du skriver drabbande och vemodigt om att försöka hitta en balans mellan illusion och verklighet.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike