Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har börjat gå

du vände dig om
du gick

du såg inte skräcken i hennes blick

du börjar en resa på egen hand
en resa som en ensam man

trött på alla gräl
tomma ord
löst prat

du går med döda känslor
gömda inuti
långt där bak


hon drabbas av panik
ber att du ska stanna

hon känner inte igen dig
du är inte densamma

du var ju den svaga av er två
men den starka som börjat gå

du sänker blicken
andas in
tårar rinner på din kind

ett snabbt avslut
sen går du ut



















Fri vers av Frostflinga
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-07 10:26



Bookmark and Share


  passeragå
många fina formuleringar.
gillar rimmet.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga