Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 27 Januari: Sevo stämmer svenska staten ("Gudfadern" vill stoppa kränkningar och hot)


Stackars ”Sevo”

 

 

 

En liten fråga

om jag får fråga

Hur kan alias ”Sevo” Jugoslaven

stämma Svenska staten

Om granaten

är saker som under ”Lexbase”

Kallas för offentliga saker

även om det är ruttna grönsaker

 

Men skam den som ger sig

nu tycker han synd om lille Stig

Som blir utsatt för en nätpedofil

det är till att skaffa sig en ny profil

Men han vill inte vinna sympati

Om det är sant så går det att bevisa med enkel empati

Säg att 10 miljoner går till S:ta Clara Kyrka

för deras sätt att hjälpa hemlösa, om de nu mot förmodan skulle vinna i sitt yrkande

 

Men det sker naturligtvis inte

hoppas därför att han inte vinner

Pengar behövs där blodets flod rinner

där 100 % oskyldiga kastas i och lider

Fråga dem som fastnade i hans forna tids garn

de vet att ”Sevo” inte hör till oskuldens barn

Tror inte att han blivit snäll och ger bort allt han äger idag

tills motsatsen inte bevisats tillskriver jag honom inte gärningen i detta drag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-07 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är säkert många som blir kränkta och hotade.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP