Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast du såg det alldeles nyss













Något fladdrar omkring dig



men du når det inte
kan inte fånga det
ser inte vad det är



men djupt inom dig
vet du säkert
att det var något viktigt

det du såg



i ögonvrån


en känsla av mening.
som du missar



när du ständigt söker
nya meningar



du vill vinna

men förlorar allt
i sökandet



blind för det du har

fast du såg det alldeles nyss



i ögonvrån






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 370 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-07 18:50



Bookmark and Share


  Marja Granqvist VIP
Mycket vackert! Om vi stannar upp och lyssnar inåt tror jag att vi kan fånga det som fladdrar förbi i ögonvrån.
2014-02-15

  Lars Hedlin
VAckert
2014-02-13

    Igot Tochange VIP
Så nära. Så långt borta. Men ändå inte omöjligt. Så retsamt det känns. Detta beskriver du på pricken!
2014-02-13

  © anakreon VIP
"Missa inte de tio fåglarna i skogen för den enda du har i handen"
(Ur avd. Modernisera ordspråk)
Calle
2014-02-13

    Birgersdotter VIP
Fint berörande
2014-02-11

  aol
bara så bra skrivet och berörande,
2014-02-10

  aol
bara så bra skrivet och berörande,
2014-02-10

  ~Leonardo~
en känsla av att det man söker, egentligen finns helt nära. fint!
2014-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
I detta ständiga sökande missar man mycket...fantastiskt bra skrivet...
2014-02-09

  anits VIP
Mycket fint skrivet, får en känsla av att inte vara nöjd med det man har, utan vill ha mer
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius