Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikebana

 

stumma stammar,

sega grenar,

kringliga kvistar,

 

som sovande

fladdermöss hänger

dingliga blad

 

vilket visuellt

- snudd på sensuellt -

grepp i stunden

 

när naturen skapar

sin ikebana

i tidens vita oasis

 

 

2014-02-08  10:56




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-08 10:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2014-02-14

  © anakreon VIP
Njutningsfylld kram från Calle
2014-02-14

  Björn Nilsson VIP
Ikebana - japansk förmåga att göra något stort av lite småplock!
2014-02-08

  walborg
Tjusigt - blir glad
Vad är en ikebana?
2014-02-08

  axveronika
Lika vacker som det den beskriver
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP