Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla hjärtans dag. Målad av MaRit.


SKAPAR KONST OCH DIKTER

Dagarna kommer och går.
Svårt att hitta sig själv
vissa dagar, men det finns
dagar eller nätter som
man hittar sig själv.
Och det känner jag direkt
på morgonen när jag vaknar
och då kommer en idé till
en nya tavla eller text till
en ny dikt.
Dikterna kommer mest på
natten.
Men att få skapa något nytt
ger mig glädje.
Idag målar jag alla hjärtans dags
tavlan.
Och det här är jag och det här
är mitt liv.
Jag har fått allt som jag har
önskat mig i mitt liv, att få läsa
min nya dikt till någon som
tittar och lyssnar.
Och jag får veta att dikten är bra,
får applåder i min ateljé.
Kan man önska sig något mer.

Trevlig alla hjärtans dag till alla från

Konstnärinnan MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 10:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej detsamma...ja, skapande ger så mycket...fint skrivet...
2014-02-09

  anits VIP
Så fint du skriver om ditt liv
tack för att du delar med dig.
2014-02-09

  Bibbi VIP
Tack för att Du på detta fina vis tar oss med i Ditt liv!
2014-02-08

  aol
så fint du beskriver livet, och tack själv för dina varma kommentarer, kram,
2014-02-08

  axveronika
Så härligt du beskriver livet när det levs av någon som har förstånd att uppskatta det!
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos