Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bekännelse

 

Jag vill bli fri

från mina synder

Ge min far amnesti

vill förlåta hans synder

 

Men jag kan inte ljuga

minnet försvinner inte

Hur kan jag dammsuga

mitt hjärtas inre sinne

 

Hatet är borta

det är sanningen

Men förlåtelsen går inte ut i aortan

den slog han ner i mig till ingenting

 

Så förlåt mig

jag kan inte

Vinna mitt inre krig

över den argsinte

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 14:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Mig förutan kunnen I intet göra" säger Jesus i Joh. 15:5
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP