Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februaribild

 

 

 

Vadar

i senarelagda skymningsnyanser

 

Bortöver väster

blånar himlen

bland

gråmolnens rester

 

Raka reser sig

vinterfuror toppade vita

 

Snön stoppar om

både mig och världen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
_Ser bilden - fint.
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg