Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger sitt

 

 

luften målad med nattmoln
dimmor famnar våra visten
ögonglimten småler ur nyisens spegelspröda hinna intill gölens strand
rykande gryning rumsterar om i kylan
ur min mun andetagens utochinande
jag helt genomskinlig inuti
snurrande labyrinttankar
drömmen leviterar
sin frusna skönhet mot morgonrodnadens skimmer
mitt i gryningen fantiserar jag läppsamma ord
om dig och mih vaga i glöd
mot snögrenskulisser
och blånande tystnad

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-22 21:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om en årstid som just nu känns avlägsen.
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg