Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast från en sovalkov

en sovalkov i vacuum ur inaktiv och dyster tystnad
oväntat upptäcker jag
en blixt ett blänk i fönsterrutan
en enda blinks upplevelse
du ångar dig in
i mina förmak och kammare
den röda syreälven sjuder
du genomfar minsta kapilär
jag vill ha dig där som längtans plogbill
format öppna fåror i min mottagliga myllas åkrar
vill vinna leksamhet i ögonglitter och smekande händer och ord




Fri vers av Per Rydberg
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-20 23:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker och intensiv text med spännande bildspråk!
2023-07-21

  lodjuret/seglare VIP
Så nära en själv behöver, mitt i nattens plötsliga intrång, som om upplevelsen ens jag bedöver, likt jagets sinne fylls av sång...
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg